top
Hoornweg Cosmetics
Minus 417 Beauty Producten

-417 BEAUTY PRODUCTS

 

 

 

 

EEN UNIEKE OORSPRONG

-417 is een exclusieve en unieke lijn van natuurlijke huidverzorgingsproducten op basis van natuurlijke actieve bestanddelen en mineralen van de laagste plaats ter wereld – de Dode Zee. -417 staat voor de exacte locatie: 417 meter onder de zeespiegel van de Dode Zee. Oprichter en eigenaar van -417 Moty werkte samen met een team chemici in de toponderzoekslaboratoria in Europa om producten en behandelingen te ontwikkelen met ‘formules die welzijn en technologie combineren voor een positief transformatie-effect op lichaam en geest.

 

vegan

 

 

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN:

 

 

 

Minus 417

 

 

 

 

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN, NATUURLIJKE EFFICIENTIE

Tegenwoordig biedt -417’s complete en hoogwaardige productlijn één enkele bron die zowel de professionele spa als de zoektocht van de consument naar een goed gevoel en de gezondheid van de huid overtreft. -417 put uit een rijk en gevestigd verleden, maar evolueert voortdurend naar toekomstige groei en vooruitgang. Het gebruik van natuurlijke en wetenschappelijk bewezen ingrediënten in verzorgingsproducten blijft het hedendaagse en creatieve beleid van het merk stimuleren. Alle -417-producten zijn vrij van parabenen en vrij van minerale olie. We zijn ook wreedheid vrij en testen onze producten nooit op dieren.

 

 

417-gezichtscreme
417-vogue
417-lichaamsverzorging

 

 

 

PRODUCTEN

Minus 417 Dead Sea Cosmetics Ltd. introduceert een unieke cosmetische ontwikkeling, het Precious Mineraalcomplex. Een wetenschappelijke combinatie van natuurlijke actieve componenten, zoals vochtbalancerende mineralen uit de dode zee, stimulerende vitamines en unieke plantenextracten, ontworpen om te helpen bij het regenereren van huidcellen en het voorkomen van tekenen van veroudering. Alle Minus 417-producten zijn parabeenvrij en vrij van minerale oliën.

 

BESTELLEN

Al onze producten zijn gemakkelijk en snel online te bestellen op www.minus417.nl.

 

Gebruik bij uw bestelling onze unieke code en ontvang direct € 5 korting!

 

HC5

 

(Bij besteding vanaf € 40)

 

 

 

 

dode zee

 

 

 

we love nature
Hoornwegcosmetics
Hoornweg Cosmetics    •   06 - 48 21 80 31   •   info@hoornweg-cosmetics.nl