top
Hoornweg Cosmetics
Wenkbrauwen

BEHANDELINGEN VROUW

 

 

STAMCELACTIVATIE WENKBRAUWEN

Stamcelactivatie van de wenkbrauwen is een combinatie tussen permanente make up en het activeren van de haargroei in de wenkbrauwen. Deze behandeling is ideaal voor mensen met verminderde haargroei of over geƫpileerde wenkbrauwen. De behandeling heeft de meeste kans van slagen wanneer er nog een klein beetje haargroei is. Door middel van de permanente make up techniek worden er stamcellen in de huid gepigmenteerd. De groeifactoren zorgen voor een activatie van de stamcellen in de haarfollikels. Stamcellen spelen een grote rol bij het herstel van weefsels na beschadiging. Door stamcellen te activeren met groeifactoren worden de stamcellen geactiveerd tot het aanmaken of zelf kopiƫren van een bepaald weefsel. Dit zorgt ervoor dat uw eigen haar weer geactiveerd wordt tot groei. Daarnaast reconstrueren we met de wenkbrauwpigmentatie uw natuurlijke wenkbrauwen, waardoor u meteen na behandeling uw natuurlijke uitstraling terug heeft.

 

VOOR DE BEHANDELING

De stamcelactivatie, bestaat uit 3 tot 5 korte behandelingen van ongeveer 25 minuten. We reinigen de huid grondig, waarna we het speciale stamcelpreparaat in de huid pigmenteren.

 

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling kleurt de huid rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Dit trekt meestal na een paar uur weg. Het is belangrijk om uw wenkbrauwen ongeveer een week droog te houden, dit bevordert het genezingsproces en het uiteindelijke resultaat. U krijgt kleine korstjes die u niet mag beschadigen en rustig moet laten genezen. Na ongeveer een week laten de korstjes los en is het resultaat optimaal. Na vier weken zijn vaak de eerste resultaten al zichtbaar en beginnen er langzaam haartjes terug te groeien.

 

 

 

phibrows
wenkbrauwpigmentatie
wenkbrauwen

 

 

 

 

we love nature
Hoornwegcosmetics
Hoornweg Cosmetics    •   06 - 48 21 80 31   •   info@hoornweg-cosmetics.nl